Snel huis verkopen in Lelystad • directhuisverkopen.com

  Lelystad

  Lelystad

  Snel huis verkopen in Lelystad

  Bent u woonachtig in Lelystad en bezit u een huis dat u wilt laten opkopen? Directhuisverkopen.com helpt u hier graag bij. Er zijn talloze redenen waarom u het huis zou willen verkopen. Welke reden dat ook mag zijn, wij bieden u een passende oplossing!

  Huis laten opkopen in Lelystad

  Directhuisverkopen.com is al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedmarkt. Onze expertise verzekert u van succes. Wij kennen de huizenmarkt van Lelystad en de regio door en door. Zo hoeft u niet lang te wachten tot uw huis verkocht is en kunt u direct gaan genieten van andere dingen.

  Lelystad

  Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. De eerste bewoners kwamen op 28 september 1967 en op 1 januari 1980 werd Lelystad een gemeente. De gemeente telt 77.872 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS). Tot aan de instelling van de provincie Flevoland op 9 januari 1986 was Lelystad niet provinciaal ingedeeld.

  Omliggende gemeenten

  Rondom Lelystad liggen de volgende gemeenten: Drechterland (NH), Enkhuizen (NH), Stede Broec (NH – over het Markermeer), Urk (over het IJsselmeer), Hoorn (NH – over het Markermeer), Dronten, Almere en Zeewolde.

  Directhuisverkopen.com in de regio Lelystad

  De krapte op de woningmarkt nam in heel Nederland toe, maar het ergst in Lelystad. Er is daar een flink tekort aan woningen en de vraag is fors toegenomen, vooral door mensen die Amsterdam ontvluchten vanwege de hoge huizenprijzen aldaar. Dat drijft de huizenprijzen in Lelystad ook op.

  Uw huis laten opkopen Lelystad wordt met ons geen opgave, maar eenvoud. Wij hebben onze processen volledig geoptimaliseerd voor u om het het opkopen van uw woning zo prettig, maar tevens professioneel mogelijk te doen. Snelle service en vakmanschap zorgen ervoor dat het vaak al mogelijk is om uw huis te verkopen binnen één week. Dus wilt u graag uw huis laten opkopen Lelystad? Snel EN met het beste bod op uw woning? Neem dan nu contact op met directhuisverkopen.com en voor u het weet staat u bij de notaris om het afgesproken netto bedrag te ontvangen!

  Onze garanties

  Sinds 2004 actief in vastgoed.

  Wij kopen huizen in heel Nederland.

  Geen bijkomende kosten.

  Officiële afhandeling via de notaris.

  Snel huis verkopen?

  Wij kopen binnen een week uw woning op!

  In drie stappen van uw woning af!

  1. Neem contact op

  Vul het online contactformulier in. Wij nemen binnen werkdag wordt er contact met u op.

  2. Gratis taxatie

  Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

  3. Snel geld op uw rekening

  Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoop-procedure.