Snel huis verkopen in Drachten • directhuisverkopen.com

  Drachten

  Snel huis verkopen in Drachten

  Bent u woonachtig in Drachten en bezit u een huis dat u wilt laten opkopen? Directhuisverkopen.com helpt u hier graag bij. Er zijn talloze redenen waarom u het huis zou willen verkopen. Welke reden dat ook mag zijn, wij bieden u een passende oplossing!

  Huis laten opkopen in Drachten

  Directhuisverkopen.com is al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedmarkt. Onze expertise verzekert u van succes. Wij kennen de huizenmarkt van Drachten en de regio door en door. Zo hoeft u niet lang te wachten tot uw huis verkocht is en kunt u direct gaan genieten van andere dingen.

  Drachten

  Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten noordoosten van Heerenveen en ten zuidoosten van Leeuwarden. Door Drachten loopt de Drachtstervaart. In 2017 telde Drachten 45.168 inwoners en is daarmee naar inwonertal de tweede plaats in de provincie Friesland. Onder Drachten vallen de buurtschappen; Buitenstverlaat, Folgeren, Nijtap (klein deel), Noorderend, Zuidereind en Zuiderheide.

  Omliggende gemeenten

  De aangrenzende gemeenten van Smallingerland zijn: Leeuwarden, Tietjerksteradeel, Achtkarspelen, Heerenveen, Westerkwartier (GR) en Opsterland .

  Directhuisverkopen.com in de regio Drachten

  Het aanbod van woningen in Drachten is drastisch gedaald, terwijl de vraag hoog of hoger is. Dat drijft de huizenprijzen op. Het loont zeker om een huis in Drachten te verkopen.

  Uw huis laten opkopen Drachten wordt met ons geen opgave, maar eenvoud. Wij hebben onze processen volledig geoptimaliseerd voor u om het opkopen van uw woning zo prettig, maar tevens professioneel mogelijk te doen. Snelle service en vakmanschap zorgen ervoor dat het vaak al mogelijk is om uw huis te verkopen binnen één week. Dus wilt u graag uw huis laten opkopen Drachten? Snel EN met het beste bod op uw woning? Neem dan nu contact op met directhuisverkopen.com en voor u het weet staat u bij de notaris om het afgesproken netto bedrag te ontvangen!

  Onze garanties

  Sinds 2004 actief in vastgoed.

  Wij kopen huizen in heel Nederland.

  Geen bijkomende kosten.

  Officiële afhandeling via de notaris.

  Snel huis verkopen?

  Wij kopen binnen een week uw woning op!

  In drie stappen van uw woning af!

  1. Neem contact op

  Vul het online contactformulier in. Wij nemen binnen werkdag wordt er contact met u op.

  2. Gratis taxatie

  Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

  3. Snel geld op uw rekening

  Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoop-procedure.