Snel huis verkopen in Den Haag • directhuisverkopen.com

  Den Haag

  Snel huis verkopen in Den Haag

  Bent u woonachtig in Den Haag en bezit u een huis dat u wilt verkopen? Directhuisverkopen.com helpt u hier graag bij. Er zijn talloze redenen waarom u het huis zou willen verkopen. Welke reden dat ook mag zijn, wij bieden u een passende oplossing!

  Huis laten opkopen in Den Haag

  Directhuisverkopen.com is al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedmarkt. Onze expertise verzekert u van succes. Wij kennen de huizenmarkt van Den Haag en de regio door en door. Zo hoeft u niet lang te wachten tot uw huis verkocht is en kunt u direct gaan genieten van andere dingen.

  Den Haag

  Den Haag of ‘s-Gravenhage in de Randstad is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met circa 550.000 inwoners de derde gemeente van Nederland (na Amsterdam en Rotterdam). Het is de enige grote, Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd en het is de residentie van het koninklijk huis. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult wel degelijk die rol. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag. Daarnaast is de stad standplaats van verschillende nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof.

  Omliggende gemeenten

  De gemeenten rondom Den Haag zijn: Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer , Westland, Delft en Rijswijk.

  Directhuisverkopen.com in de regio Den Haa

  Het gaat iets minder hard dan voorgaande jaren, maar de huizenprijzen stijgen nog steeds, ook in Den Haag. In 2018 stegen de huizenprijzen daar met 12,4%. Dat is meer dan het landelijke gemiddelde (10,3%). Appartementen stegen het meest in waarde: namelijk maar liefst 14,8%. Maar er werden minder huizen verkocht. De gemiddelde verkoopprijs van een koophuis in Den Haag is € 308.000.

  Uw huis laten opkopen Den Haag wordt met ons geen opgave, maar eenvoud. Wij hebben onze processen volledig geoptimaliseerd voor u om het het opkopen van uw woning zo prettig, maar tevens professioneel mogelijk te doen. Snelle service en vakmanschap zorgen ervoor dat het vaak al mogelijk is om uw huis te verkopen binnen één week. Dus wilt u graag uw huis laten opkopen Den Haag? Snel EN met het beste bod op uw woning? Neem dan nu contact op met directhuisverkopen.com en voor u het weet staat u bij de notaris om het afgesproken netto bedrag te ontvangen!

  Onze garanties

  Sinds 2004 actief in vastgoed.

  Wij kopen huizen in heel Nederland.

  Geen bijkomende kosten.

  Officiële afhandeling via de notaris.

  Snel huis verkopen?

  Wij kopen binnen een week uw woning op!

  In drie stappen van uw woning af!

  1. Neem contact op

  Vul het online contactformulier in. Wij nemen binnen werkdag wordt er contact met u op.

  2. Gratis taxatie

  Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

  3. Snel geld op uw rekening

  Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoop-procedure.