huis direct verkopen

Uw huis direct verkopen? Wij zijn uw oplossing

Directhuisverkopen.com is al sinds 2004 een betrouwbare en professionele partner in de verkoop van uw woning. Met meer dan 10 jaar ervaring bestaat er voor ons geen onmogelijke situatie. Wanneer uw huis direct verkopen wenselijk is zijn wij uw partner. Voor u hebben wij onze werkwijze in de loop der tijd geperfectioneerd en teruggebracht tot 3 eenvoudige stappen. Zo bent u verzekerd van succes bij ons. Geen vage overeenkomsten of hoge kosten. Wij werken transparant en eerlijk en bieden de hoogst mogelijke service aan onze klanten. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van het beste bod op uw woning.

 

Onze werkwijze

  1. U vult het contactformulier in en binnen een werkdag wordt er contact met u opgenomen door ons. Tijdens ons eerste contact leggen wij u onze werkwijze uit en heeft u de mogelijkheid eventuele vragen te beantwoorden.
  2. Vervolgens komt er geheel vrijblijvend en kosteloos een beëdigt makelaar of taxateur bij u langs om de situatie op te nemen en uw woning te beoordelen op een aantal vastgestelde punten.
  3. Binnen twee werkdagen daarna ontvangt u van ons het beste bod op uw woning. Geen verborgen kosten, geen rompslomp en al zeker geen stress voor u. Wanneer we overeenstemming bereiken over de prijs stellen wij onze snelle en professionele procedure in werking. Wij nemen al het werk voor u uit handen en alle bijkomende kosten zijn voor onze rekening!

 

De afhandeling

Op de gezamenlijk overeengekomen datum van overdracht ontvangt u vervolgens bij de notaris het afgesproken netto bedrag. Geen onzekerheid voor u, noch stress en werk. Wij zijn uw betrouwbare partner wanneer uw huis direct verkopen prioriteit heeft. Dankzij onze goede naam en top service gingen vele mensen u al voor. Wij zijn overtuigd van onze expertise en laten u dat graag zien. U wilt toch ook graag zekerheid en het beste bod voor uw woning? Geen stress meer, maar met een gerust hart verder? Neem dan nu contact op met ons voor het beste bod op uw woning.

Ja, ik neem nu contact op!