Er zijn een paar punten waar u rekening mee dient te houden wanneer u een huis wilt laten opkopen. Hierbij is het namelijk belangrijk dat u uw huis van een zo goed mogelijke kant laat zien. Het moet namelijk wel aantrekkelijk zijn voor de koper en hierdoor kunt u de waarde van het huis ook laten stijgen.

Een verzorgde tuin

Als uw huis een tijdje te koop staat kan het zijn dat u niet veel meer aan de tuin doet waardoor die verwaarloosd raakt. Toch is dit een belangrijke factor wanneer u het huis wilt verkopen. Zorg er daarom dus voor dat de tuin er aantrekkelijk uit ziet. De eerste indruk is namelijk erg belangrijk.

Ruim uw huis goed op

Wanneer de woning wordt getaxeerd is het erg belangrijk dat u overal op let. Ruim daarom uw huis goed op van te voren en voorkom vieze geurtjes. De geur van uw huis heeft uiteraard ook invloed op de koper. Wanneer u een huis binnen komt dat lekker fris ruikt is dat een stuk prettiger dan wanneer u bijvoorbeeld een woning binnenkomt waar het erg ruikt naar huisdieren of andere minder aangename geuren. 

Wacht niet te lang

Wanneer u denkt aan het laten opkopen van uw woning raden wij u aan om zo snel mogelijk de knoop door te hakken. Dit om uzelf zoveel mogelijk kosten te laten besparen. Daarnaast is het zo dat wanneer het huis voor langere tijd te koop staat de waarde kan dalen. Wanneer u het huis direct op laat kopen heeft u geen extra kosten en bent u direct klaar. Als alles goed verloopt kunt u binnen 1 week van uw huis af zijn. Dan heeft u eindelijk tijd voor andere dingen!

Ook hiervoor gelden dus eigenlijk dezelfde regels als wanneer u het huis zelf te koop wilt zetten. Heeft u interesse gekregen om uw huis op te laten kopen? Dan kunt u gemakkelijk een formulier invullen op www.directhuisverkopen.com. Als u dit heeft ingevuld zal er binnen 2 dagen een afspraak met u worden gemaakt. Heeft u nog andere vragen? Stel deze dan gerust door contact met ons op te nemen.

 

Voor meer informatie: