Waar dient u rekening mee te houden wanneer uw huis opgekocht wordt en wat zijn de stappen bij het opkopen? Hier vindt u alle antwoorden op deze vragen en andere die hiermee te maken hebben.

Wat u kunt doen

U kunt bij directhuisverkopen.com precies zien welke de stappen bij het opkopen zijn. Door een formulier op de website in te vullen wordt er binnen 2 dagen contact met u opgenomen. Tijdens dit contact wordt er kosteloos en vrijblijvend een afspraak gemaakt om uw huis te taxeren.

Directhuisverkopen.com doet vervolgens een aannemelijk bod op uw huis dat u kunt accepteren of weigeren. Wanneer u ervoor kiest het bod te accepteren wordt er een standaard procedure in gang gezet. U kunt dan binnen 1 week van uw huis af zijn. Deze procedure wordt natuurlijk eerst goed met u besproken.

De voordelen hiervan

Wanneer u besluit uw huis direct te laten verkopen vallen er heel veel extra kosten voor uw weg. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de kosten van een makelaar of de kosten die u krijgt wanneer u reclame maakt voor uw huis. Ook heeft u geen dubbele lasten meer en zorgen over het huis. U kunt dus binnen 1 week helemaal klaar zijn en u hoeft er niet meer over na te denken. Dit is een reden waarom veel mensen kiezen om het huis op te laten kopen.

Als het huis te lang te koop staat is het alleen maar een dubbele kostenpost. Het geboden bod zal waarschijnlijk iets lager zijn dan dat waar de woning op getaxeerd is, maar u bent wel snel van uw huis af. Vaak is het zelfs gunstiger om snel uw huis te laten opkopen.

www.directhuisverkopen.com

Heeft u meer vragen over de stappen waar u mee te maken krijgt wanneer u een huis laat opkopen? Neem dan gerust contact met www.directhuisverkopen.com op. Wij zullen u alles tot in de details uitleggen zodat u niet meer hoeft te twijfelen over uw keuze. Ook kunt u online kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken.

 

Voor meer informatie: