Dit is een factor die door verschillende omstandigheden wordt bepaald. Ieder huis is namelijk anders en daarom wordt het huis ook getaxeerd door een makelaar. Deze kosten zijn nog geheel vrijblijvend wanneer u dit laat doen door www.directhuisverkopen.com.

Waar wordt de prijs door bepaald?

Er wordt gelet op veel gebieden bij het taxeren van een huis. Denk bijvoorbeeld aan de oppervlakte, is het een vrijstaand huis en aan bijvoorbeeld de indeling. Dit zijn slecht 3 dingen waar naar gekeken wordt en zo zijn er nog talloze andere aspecten. Ook heel belangrijk is de aankleding van uw huis. Een neutrale kleur op de muur kan vaak al een positief verschil maken in de taxatie.

Meer uit uw huis halen

Wanneer u achterstallig onderhoud heeft aan uw woning is het belangrijk hier iets aan te doen. Denk bijvoorbeeld aan uw tuin, is deze netjes? Ook muren en plinten zijn erg belangrijk, al worden deze vaak over het hoofd gezien. Plinten kunnen wel eens los zitten en dit kan slordig over komen. Zorg er daarom voor dat deze goed vast zitten.

Een opgeruimd huis is ook erg gewenst. Wanneer we uw huis komen taxeren en het is niet schoongemaakt geeft dit een verkeerd beeld. Uiteraard kan het natuurlijk voor komen dat u het te druk heeft gehad of er niet bij na heeft gedacht, maar probeer dit te voorkomen.

Directhuisverkopen.com

Wanneer u uw huis op wilt laten kopen kunt u contact opnemen met directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder tijdens dit proces. Bij twijfels kunt u gerust een keer contact opnemen met ons. U kunt dit op verschillende manieren doen zoals aangegeven op de website.

 

Voor meer informatie: