huis opkopen ervaringen

U zit in een situatie waarbij u op zeer korte termijn uw woning wil verkopen? Heeft u een huis geërfd? Een aanslag van de fiscus ontvangen? Of inmiddels een andere woning gekocht en nog geen koper gevonden voor het oude huis? Wat uw persoonlijke reden ook is, wij kopen uw woning graag op. Interessante woningen kopen wij zelfs binnen een week! De ervaringen van onze klanten vindt u onderaan deze pagina.

Ervaringen huis opkopen

Snel van uw woning af

Het bod dat wij uitbrengen ligt misschien niet in de lijn van uw verwachting. Het komt echter voor dat het laten opkopen voordeliger uitpakt. Een woning die  jarenlang te koopt staat, brengt hoge kosten met zich mee. Kom snel van uw dubbele lasten af en meld uw woning snel en geheel vrijblijvend aan!

Het is geen eenvoudige beslissing om uw huis op te laten kopen. Ervaringen van woningverkopers die u voorgingen geven een goed beeld van onze transparante werkwijze. Hieronder vindt u  de referenties van onze klanten. Bij ons heeft u de zekerheid dat u snel van uw huis af komt.

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze werkwijze bij het opkopen van hun huizen? Onderaan dit artikel staat een een selectie van reviews.

Directhuisverkopen.com | Een prima reputatie!

 • Sinds 2004 actief in de vastgoedsector
 • Betrouwbare en goede naam
 • Snelle en professionele service
 • Geen bijkomende kosten

Huis verkopen binnen 1 week

Wij gaan als volgt te werk:

 • Vul het contactformulier in.
 • Binnen een werkdag nemen wij vrijblijvend contact op.
 • Een beëdigd makelaar of taxateur bezoekt de woning geheel vrijblijvend en kosteloos.
 • Onze makelaar beantwoordt ter plekke mogelijke vragen.
 • Binnen twee werkdagen ontvangt u een eerlijk bod van Directhuisverkopen.com.
 • Na eventuele overeenstemming zetten wij onze procedure voort.
 • Al het werk en eventuele kosten nemen wij voor onze rekening.
 • Zo heeft u geen stress of onzekerheid over de verkoop en kunt u met een gerust hart verder.
Meld uw woning hier aan!

 

Ervaringen huis opkopen

Referenties huis op laten kopen:

Erg goed bedrijf met een fijne service

Omdat ik een nieuwe baan aan de andere kant van Nederland kreeg, moest ik van mijn huis af. Doordat ik al heel veel moest regelen, was dit een grote extra belasting. Al die rompslomp en ik moest er ook nog eens snel van af.. Toen ben ik op internet gaan zoeken wat mijn opties waren en kwam ik bij directhuisverkopen uit. Ik moest de eerste drie weken na contact nog op en neer rijden, maar in de vierde week was het huis verkocht en alles geregeld. Top!

Daniëlle Peeters

Appartement opkopen

Wij hebben ons appartement op laten kopen. Dit was het beste besluit, en achteraf zijn we heel blij met deze keuze. Het enige wat we jammer vonden(achteraf) is dat we dit besluit niet eerder hebben genomen! We hadden een lastig jaar als gezin, gezondheidsproblemen, baan verloren en een goede vriend overleed vrij plotseling. Hierdoor hadden we veel stress en kregen we er nog de stress van teruglopende inkomsten bij. Financieel liep het dus ook in het honderd. Nu is alles geregeld en kunnen we met een schone lei beginnen. We zijn blij dat alles zo snel is afgehandeld. Wij raden jullie met een gerust hart aan bij onze familie en kennissen!

Fam. Dirker, Utrecht

 

Erfenis en dubbele lasten

Door een erfenis zaten we ineens met 2 huizen en dus dubbele lasten. We wilde zo snel mogelijk van het geërfde huis af, om niet in de problemen te komen. Via via hoorde we toen van Directhuisverkopen en dat dit een professionele maar vooral betrouwbaren opkoper is. We hebben een afspraak gemaakt, en binnen een week hadden we een bod. Hier hebben we ja op gezegd, en een paar weken later was ALLES afgehandeld. We hebben absoluut geen spijt van ons snel handelen, en onze keuze voor jullie!

Fam. de Klerk, Goes

 

Ander huis gekocht maar oude huis niet verkocht

We hadden een heel leuk nieuw huis gevonden, en waren helemaal blij! Gelukkig konden het nieuwe huis financieren want onze oude woning raakte maar niet verkocht. Na bijna twee jaar in de verkoop en erg hoge dubbele lasten besloten we op zoek te gaan naar een andere manier om ons huis te verkopen. We zijn gaan googlen en kwamen al snel op de site van directhuisverkopen, deze sprong er voor ons uit vanwege de duidelijkheid. Alles wat ze doen stond helder beschreven, zodat we wisten wat we konden verwachten. We hebben niet lang na hoeven te denken, en alles in werking gezet. Geweldig hoe snel en professioneel alles geregeld werd binnen een aantal weken was alles afgehandeld! bedankt voor jullie hulp.

Fam. van der Wiel, Driebergen

 

Huis op laten kopen door directhuisverkopen

Hadden we het maar eerder gedaan! We hadden een nieuw huis dichter bij de kinderen en kleinkinderen gekocht en wilde van ons oude huis af. Op internet zijn er veel bedrijven te vinden die huizen opkopen, maar directhuisverkopen werd onze keuze na contact te hebben opgenomen. De heer Coenders heeft ons alles uitgelegd over de werkwijze die ze hanteren. Vervolgens is de woning getaxeerd en werd er een goed bod gedaan. Binnen twee weken was alles rond. We zijn erg tevreden over de snelle en goed service.

Toon en Marleen

Nog niet overtuigd? Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Vul dan dit contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vindt u het invullen lastig? Dan kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 076 – 260 0139

Meld uw woning hier aan!

Voor meer informatie: