Waar u precies woont is voor ons eigenlijk niet zo heel erg belangrijk. Bij directhuisverkopen.com proberen we namelijk iedereen zo goed mogelijk te helpen. Als u dus een huis te koop heeft staan in Brabant en hier zo spoedig mogelijk van af wilt, kunt u onze hulp inschakelen. U kunt op onze website een formulier invullen en de rest wijst zich vanzelf.

Directhuisverkopen laat vervolgens uw huis taxeren door een makelaar en doet hier een aannemelijk bod op. Indien u akkoord gaat kunt u uw huis binnen 1 week al verkocht hebben!

Huizenmarkt in Brabant

Momenteel worden er veel huizen aangeboden in Noord-Brabant en hierdoor is het soms lastig om uw huis te verkopen. Wat is uw onderscheidend vermogen in tegenstelling tot andere huizen die te koop staan? Dit bewijst vaak een probleem te zijn waardoor uw huis voor langere tijd te koop staat.

Hierdoor kan het voorkomen dat u meer reclame voor uw huis moet maken dan gebruikelijk. Er komen steeds meer kosten bij waardoor het lastig is om nog enige winst op uw huis te maken. Het gevolg hiervan is dat veel mensen akkoord gaan met een laag bod waardoor ze in de schulden kunnen komen.

Het is verschrikkelijk als u dit meemaakt en daarom bieden wij u de optie aan om het op te laten kopen.

Hoe werkt dit dan?

Wanneer het huis getaxeerd is wordt er een bod gedaan op uw huis. Als u akkoord gaat met dit bod wordt er een standaard procedure gestart waardoor uw huis snel verkocht is. Soms kan dit zelfs binnen 1 week al afgerond zijn.

U kunt meer informatie vragen door contact met ons op te nemen. Bent u vast besloten om een afspraak te maken met directhuisverkopen.com? Dan kunt u het contactformulier op de website invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hier zijn geen onaangekondigde kosten aangeboden dus aarzel niet!

 

Voor meer informatie: